Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Bezusov А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Synenko Т. Research on whey aroma precursors in the technology of flavoured culinary foam [Електронний ресурс] / Т. Synenko, А. Bezusov, Н. Dubova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 70-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_11
| 2. |
Bezusov А. Prospects of using by-products of potato starch production as components of growth media for lactic acid bacteria cultivation [Електронний ресурс] / А. Bezusov, T. Afanasieva, N. Dotsenko, G. Palvashova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 3. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_3_4
| 3. |
Bezusov А. Developing a technology of local wines with the enhanced aromatic profile [Електронний ресурс] / А. Bezusov, I. Kalmykova, M. Bilko, Т. Melikh, V. Shcherbyna // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 2. - С. 77-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_2_11
|
|
|