Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Bezusov А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Synenko Т. 
Research on whey aroma precursors in the technology of flavoured culinary foam [Електронний ресурс] / Т. Synenko, А. Bezusov, Н. Dubova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 70-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.266 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Bezusov А. 
Prospects of using by-products of potato starch production as components of growth media for lactic acid bacteria cultivation [Електронний ресурс] / А. Bezusov, T. Afanasieva, N. Dotsenko, G. Palvashova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 3. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.094 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Bezusov А. 
Developing a technology of local wines with the enhanced aromatic profile [Електронний ресурс] / А. Bezusov, I. Kalmykova, M. Bilko, Т. Melikh, V. Shcherbyna // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 2. - С. 77-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 929.028 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського